Ajankohtaista

Vieläkään ei ole varmaa tietoa siitä koska saamme taas kattaa sunnuntain pitopöydän.  Kerromme tilanteesta tällä palstalla heti kun saamme uutta tietoa.

Olemme suunnitelleet Kolmen ruokalajin  take-away menun Vapuksi ja Äitienpäiväksi. Niitä voi tilata joka tapauksessa, on sitten ravintola auki tai ei.  (puh. 02 2522 771)

Take-away VAPPUMENU     

Alkupalat: Inkiväärillä maustettu graavi lohi, lohiterriini ja katkarapukimara, sitruunasilli, valkosipulisilakat, hedelmäinen vihersalaatti, yrttinen perunasalaatti, saaristolaisleipä

Lämpimät:  Pääruoaksi voit valita joko paahdettua rypsiporsaan kylkeä omena-BBQ -kastikkeessa tai yön yli haudutettua härän rintaa tummassa balsamicokastikkeessa.  Grillattuja kasviksia ja parmesan-kermaperunoita.

Jälkiruoka: Lime-juustokakku

Menu on laktoositon ja sen voi tilata myös täysin gluteenittomana.

Hinta:  1 annos 30€, 2-3 annosta 27€/hlö,  4 annosta tai enemmän 25€/hlö.

 

Take-away ÄITIENPÄIVÄMENU

Alkupalat: Graavi lohi, Dijon-smetana -uunisilakat, puolukkasilli, piparjuurisilakat, fetasalaatti, pekoni-pastasalaatti, saaristolaisleipä

Lämpimät:  Pääruoaksi voit valita joko broilerin paistileikettä  talon kastikkeessa tai yön yli haudutettua härän rintaa tummassa balsamicokastikkeessa.  Paahdettuja kasviksia ja savujuusto-kermaperunoita.

Jälkiruoka: Mansikkakakku

Menu on laktoositon ja sen voi tilata myös täysin gluteenittomana.

Hinta:  1 annos 30€, 2-3 annosta 27€/hlö,  4 annosta tai enemmän 25€/hlö.

 

Kakkuja, voileipäkakkuja ja, salaatteja, kiusauksia ym ym voi tilata koko ajan,  samoin pitopalvelua sopimuksen mukaan.