Pitopöytä ja saaristolaislounas

Saaristolaispitopöytä

katetaan yleisölle sunnuntaisin klo 11-16 maaliskuusta jouluun. Ryhmille sopimuksesta ympäri vuoden.

Tarjolla on Pohjakulman maittava kalapöytä mm.(savulohta, graavilohta, lohimestaria, silliä ja silakkaa monessa eri muodossa), itse valmistettua savukalkkunaa ja leikkeleitä, runsaasti salaatteja, kotijuustoa, kananmunanpuolikkaita, herkkusieniä  ym. Lämpimästä pöydästä tarjotaan pääruoka (lihaa, sekä broileria tai makkaroita), isännän lihapullat, maustelohkoperunoita tai kermaperunoita sekä lämpimiä kasviksia ja makkaroita. Jälkiruokapöydästä löytyy kotitekoisia leivonnaisia, hedelmäsalaattia ja vaniljakastiketta, pikkuleipiä ja pieniä makeita herkkuja kahvin kera nautittavaksi . Kotoiset ruokajuomat ja talon leivät sisältyvät hintaan.a 

Saaristolaislounas

katetaan yleisölle juhannuksesta elokuun puoliväliin tiistaista perjantaihin klo 11-16.  Ryhmille sopimuksen mukaan ympäri vuoden.

Runsas lounaspöytä sisältää Pohjakulman kalapöydän (savulohta, lohimestaria, silliä ja silakka eri muodoissa), runsaasti salaatteja, kananmunanpuolikkaita ym. Lämmin pöytä sisältää pääruoan kokolihasta ja broileria tai makkaroita, isännän lihapullat, perunoita sekä lämpimiä kasviksia. Jälkiruokana kahvi/tee/mehu ja kotitekoinen piiras vaniljakastikkeen kera sekä pikkuleipiä. Kotoiset ruokajuomat sekä talon leivät sisältyvät hintaan.

Kaikki ruoka valmistetaan omassa keittiössä perinteisin reseptein.

Tervetuloa herkuttelemaan!