Täyden palvelun Catering- ja pitopalvelu

Pohjakulma on hyvästä, korkealaatuisesta ja maukkaasta ruoastaan tunnettu pitopalveluun erikoistunut ravintola. Kokemusta meiltä löytyy yli 40 vuoden ajalta.

Valmistamme ruokailutarjoilut juhliin ja muihin tilaisuuksiin rakkaudella ja ammattitaidolla. Voitte valita valmiista juhlamenu-vaihtoehdoistamme tai voimme yhdessä räätälöidä ja suunnitella juurio teidän näköisenne menukokonaisuuden.

Periaatteemme on valmistaa ruokaa tukemalla ja vahvistamalla raaka-aineiden hyviä makuja eikä peittää niitä mausteilla. Laadukkaat raaka-aineet ovat meille hyvin tärkeitä. Kaikki on alusta asti itse valmistettua ja annoskokomme ovat tunnetusti runsaita.

Kauttamme saatte tarjoilujen lisäksi niin henkilökunnan, astiat kuin juhlavan ja kauniin kattauksen. Tarjoiluhenkilökunta hoitaa halutessanne myös juomatarjoilun. Kuljetuskalustomme pitää kylmät kylminä ja kuumat ruoat kuumia pidemmänkin ajan. Ruoat toimitetaan tarjoiluvalmiina koristelluissa vadeissa, niin että ne voidaan laittaa kuljetuslaatikoista suoraan pöytään.

Meiltä voi tilata myös kotoisen mehukkaita makeita kakkuja, voileipäkakkuja, piiraita ja saaristolaisleipiä.

Ota yhteyttä – tehdään juhlat yhdessä!